PNL Bucureşti: Nu toate filialele au luptat cu PSD, un non-combat a avut loc

PNL Bucureşti: Nu toate filialele au luptat cu PSD, un non-combat a avut loc

Politic 0 Comment 13

”Practic noi timp de zeci de ani nu ne-am poziţionat faţă de PSD constant şi aşa cum trebuie. Cred că e foarte greu să faci opoziţie PSD dacă ai obligaţii faţă de PSD şi cred că asta e marea problemă. Mi-e foarte greu să folosesc cuvântul blat, mi se pare chiar ruşinos, dar să spun că un non-combat a avut loc. Întrebarea e ce facem mai departe. Eu întreb cum e posibil ca un partid să fie condus de un condamnat penal, decizie definitivă, şi el să bată PNL? Cum e posibil ca PNL să aibă criterii de integritate, să renunţe la candidaţi care şi-au câştigat pur si simplu primăriile şi nu în numele nostru, ci independenţi…Şi unde greşeşete PNL?”, a spus Adriana Săftoiu în discursul care a precedat alegerile pentru şefia PNL Sector 6.

Adriana Săftoiu a afirmat că în ultimii 10 ani PNL şi PDL au greşit pentru că în anumite sectoare au dat senzaţia că este imposibil să câştige.

”Sunt sigură că aţi primit întrebarea de la cetăţeni, cum aţi pierdut alegerile în Bucureşti, pe linie, pentru prima dată. Cum a a fost posibil ca PSD să câştige Bucureştiul pe linie? Dacă cineva crede că noi am pierdut Bucureştiul doar pentru că s-au făcut greşeli în ultimele şase luni eu cred că ne înşelăm. Greşelile din ultimele şase luni, sigur, contează, dar noi am făcut greşeli cred că în ultimii 10 ani de zile pentru că PDL şi PNL au dat senzaţia că în anumite sectoare este imposibil, e invincibil Vanghelie, Piedone, Onţanu. Noi ne-am comportat timp de 10 ani de zile exact aşa, că PSD în anumite sectoare nu poate fi bătut. Noi am spus că Bucureştiul este de dreapta, eu mă îndoiesc de lucrul acesta pentru că în 26 de ani nici măcar o dată Alianţa DA de exemplu nu a putut câştiga toate sectoarele, chiar şi atunci a pierdut un sector”, a susţinut Săftoiu.

Daca iti place trimite mai departe:

Author

Leave a comment

Back to Top